Press "Enter" to skip to content

Tomcare


Incontinentie houdt in dat urine of ontlasting niet opgehouden kan worden. Wanneer u alleen last heeft van onvrijwillig urineverlies valt dat onder urine incontinentie. Wanneer het om de ontlasting gaat spreken we over fecale incontinentie.

Verliest u zowel ongewild urine als ontlasting dan spreken we van dubbele incontinentie. Incontinentie voor urine komt veel voor, ongeveer 1/3 van de vrouwen heeft er last van. Bij mannen ligt dat percentage rond de 10 procent.

Urineverlies komt ook vaak voor tijdens een ziekbed of door andere omstandigheden. Fecale incontinentie komt minder vaak voor. Gelukkig is er goed incontinentiemateriaal in alle vormen en maten verkrijgbaar.

Incontinentiemateriaal: verschillende absorptieniveaus

U kunt kiezen uit diverse maten en absorptieniveaus van verbanden en broekjes. Bij nadruppelen of enkele druppeltjes urineverlies is level 0 geschikt. Via Tomcare.be kun je de beste incontinentieproducten online vinden.

Verliest u meer urine, dan zijn verbanden met een hoger level of incontinentiebroekjes aan te raden. De producten van Tomcare zijn speciaal gevormd naar uw lichaam en voorkomen lekken en ongewenste geurtjes. Zo kunt u vol zelfvertrouwen weer de activiteiten ondernemen die u wilt.

Frans Hoek
Frans Hoek

View all posts