Press "Enter" to skip to content

Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ondernemen betekent natuurlijk vrijheid. Maar krijg je een ongeluk of een ernstige ziekte? Dan kunnen je reserves snel opdrogen. Wie zorgt er dan voor jou? Met de Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering krijg je niet alleen geld op je rekening bij arbeidsongeschiktheid. We staan ook altijd voor je klaar, door de tijd voor je te nemen en met je mee te denken. Zodat jij snel weer in alle vrijheid kunt ondernemen.

Voordelen van onze AOV

We staan voor je klaar met hulp en advies. Ook als je niet arbeidsongeschikt bent.
Je hoeft bij arbeidsongeschiktheid geen ander werk te doen.
Je krijgt de best mogelijke begeleiding door de experts van De Amersfoortse.

Bij De Amersfoortse houden we je graag gezond. Dus welke AOV je ook kiest, dit kun je verwachten:

Een uitgebreid pakket waarmee je arbeidsongeschiktheid kunt voorkomen. Zo kun je elke 3 jaar anoniem een persoonlijke gezondheidscheck en een ‘APK’ voor ondernemers doen. Daarmee kom je te weten hoe jij en je bedrijf het doen. Handig als je wilt groeien.
Je kunt rekenen op advies en ondersteuning door ons team van arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs, ook als je nog niet ziek of arbeidsongeschikt bent.
Raak je arbeidsongeschikt? Dan krijg je zoals afgesproken geld op je rekening gestort. We bekijken dan ook samen met jou hoe jij op een verantwoorde manier weer aan het werk kunt.

Frans Hoek
Frans Hoek

View all posts